Info

Tatuointistudio on terveystarkastajan hyväksymä ja tatuoinneissa käytettävät työvälineet eli neulat, gripit, tipit, suojakäsineet, suojapussit, värikupit yms. ovat kertakäyttöisiä. Metalliset gripit puhdistetaan ultraäänipesurilla ja sen jälkeen autoklaavilla. Lisäksi tatuointituolit , työtasot ja muut mahdollisesti likaantuvat pinnat suojataan kelmulla ja puhdistetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

Ajanvaraus tapahtuu puhelimitse, sähköpostilla tai voit käydä paikan päällä varaamassa ajan. Mikäli sinulla on valmis malli tatuoinnista, voit tuoda sen mukanasi jo ajanvarausta tehtäessä. Näin ollen osaan arvioida tatuointiin kuluvan ajan ja hinnan tarkemmin.

Jos sinulla on idea tatuoinnista, mutta ei ole mallia valmiina, niin voin suunnitella sinulle yksilöllisen tatuoinnin tilaustyönä. Tällöin tarvitsen tietoja paikasta mihin olit tatuointia suunnitellut ottaa, ja asioita joita haluat tatuoinnin sisältävän. Suunnittelumaksu 20-40e joka lisätään tatuoinnin lopulliseen hintaan.

Ajanvarauksen yhteydessä perin 40e varausmaksun, joka vähennetään tatuoinnin lopullisesta hinnasta. Varausmaksun voi myös maksaa tilisiirtona tilille ja viitteeksi tulee laittaa tatuointipvm ja -aika.

Tatuointiaika tulee perua viimeistään 2 työpäivää ennen sovittua aikaa. Mikäli et saavu paikalle, tai perut ajan liian myöhään, jää varausmaksu palauttamatta.

Huom! Mikäli tatuointisi malli tai koko muuttuu varauksesi jälkeen niin ilmoita siitä tatuoijalle, sillä muutoksilla voi olla huomattavan suuri vaikutus tatuoinnin tekemiseen vaikuttavaan aikaan ja hintaan.

Tatuointien ikäraja on 18 vuotta. Mikäli olet 16-17-vuotias, niin holhoojan täytyy olla mukana aikaa varatessa. Alaikäiselle en tee tatuointeja selvästi näkyvälle paikalle!